BOKA OSS

SHOW, WORKSHOP, KURS, VI GÖR ALLT - TYP

Impro som kompetensutveckling

Improvisationsteater är utmanande. Det kräver att du som improvisatör är lyhörd, öppen och kommunicerar dina idéer tydligt. För impro handlar lika mycket om samspel, tillit och gemensamt skapande som kreativitet, spontanitet och modet att ta plats. Detta är kompetenser som du kan träna upp med impro-övningar. Impro är mer än teater. Impro är ett sätt att tänka som du kan ha nytta av i hela livet.

Workshop för Teambuilding

“Utvecklande och superkul event”

Vi Alkemister har mångårig erfarenhet av att leda och utveckla grupper med olika förutsättningar och delar gärna med oss av vår magi till dig och dina kollegor. Ni behöver ingen tidigare erfarenhet och det enda som krävs är viljan att utmana dig själv och utvecklas som person och lagspelare. Med övningar som slipar deltagarnas lyssnande, fantasi och samarbetsförmåga kommer ni närmare varandra samtidigt som många goda skratt och en oförglömlig upplevelse utlovas.

Vi erbjuder färdiga koncept men skräddarsyr självklart en lösning om ni har specifika behov. Vid intresse kommer vi gärna till er på ett förutsättningslöst möte.

Mejla oss på alkemisternaimpro@gmail.com!

Eller ring Simon på 073 - 968 47 03

Föreställning för företag

Tå-samlaren Tå-Kent, Hockeyproffset Skrille och Albert från TV-succén “Vem vill bli tusenkronorsägare?” är bara några av de få personer som vi har fått lära känna på våra improviserade föreställningar genom åren. Vill ni krydda upp er kick-off med en improviserad föreställning? Eller boka en föreställning som aktivitet till en oförglömlig afterwork? Föreställningarna brukar vara en och en halv timme långa utan paus och passar för publiker i alla åldrar och storlekar. Vi har möjlighet att anpassa oss efter era förutsättningar. Mycket skratt utlovas!

Är du intresserad med inte riktigt vet vad du får? Hör av dig så fixar vi en entrébiljett till en av våra allmänna shower.

OBS! Under coronapandemin följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och kan maximalt ha en publik på 50 personer.

Maila oss på alkemisternaimpro@gmail.com!

Eller ring Simon på 073 - 968 47 03

Om Alkemisterna

Alkemisterna är en fristående teatergrupp med syfte att underhålla och utan vinstintresse. Alla pengar går till lokalhyra, material och vidareutbildning. Vi är verksamma i örebro-området.

Kontakt

alkemisternaimpro@gmail.com

Följ oss i sociala medier: